Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Star Clippers breidt haar aanbod van zeilcruises naar Cuba uit

024 Star Clipper HydraVoor zowel het winterseizoen 2014/2015 als 2015/2016 hebben zeilliefhebbers een nog grotere keuze aan vaarroutes waarin Cuba is opgenomen.

Met Star Clippers is het mogelijk om Cuba voor een of twee dagen aan te doen als onderdeel van een zeilcruise met meerdere Caribische- en Zuid-Amerikaanse bestemmingen. Maar er zijn ook zeilrondreizen waarbij alleen Cubaanse steden en -eilanden worden bezocht. Op deze manier kan Cuba optimaal worden verkend vanaf het water.

Van december 2014 tot en met maart 2015 maakt de gracieuze viermaster Star Flyer meerdere achtdaagse rondreizen met de Cubaanse stad Cienfuegos als start- en eindpunt. De vaarroute leidt langs verschillende plekken op Cuba zoals Playa Ancon/Casilda, Cayo Largo, Cayo Rico en doet ook de Kaaimaneilanden aan. Van december 2015 tot en met februari 2016 wordt deze zeilcruise ook door Star Clippers aangeboden. Vertrek in deze periode is wekelijks op zondag.

Cuba in combinatie met andere bestemmingen

Ook in het winterseizoen 2015/2016 kunnen Cuba liefhebbers op andere zeilcruises van Star Clippers kennis maken met het authentieke karakter van Cuba. Op 6 maart 2016 vertrekt de Star Flyer uit Cienfuegos (Cuba) voor een elfdaagse reis via Playa Ancon/Casilda (Cuba), de Kaaimaneilanden, Cayo Largo, Cayo Rico, Punta Frances (Isla de la Juventad), Maria la Gorda (Cuba) naar de Cubaanse hoofdstad Havana. Op 16 maart 2016 kan deze route ook geboekt worden maar dan andersom van Havana naar Cienfuegos (Cuba).

Na de Cubaanse zeilcruises vertrekt de Star Flyer op 22 maart 2015 en op 26 maart 2016 vanaf Cienfuegos (Cuba) voor een twaalfdaagse reis naar St. Maarten. Deze vaarroute is geen rondreis, maar leidt langs meerdere Caribische bestemmingen zoals Jamaica, de Dominicaanse Republiek en de Britse Maagdeneilanden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)