Cruisereiziger
Verkoop/koop

Azores verlaat Cruise & Maritime Voyages

AzoresHet oudste cruiseschip Azores van de kleine Britse rederij Cruise & Maritime Voyages zal in 2017 de vloot verlaten. Het schip vaart sinds deze zomer onder de naam Astoria als charterschip voor een Parijse cruise en touroperator. Het oude schip, uit 1948, verlaat na de zomer van 2017 de rederij. De laatste cruises voor het 550 passagiers tellende schip worden in maart en april 2017 voor Cruise & Maritime Voyages gemaakt. Daarna vaart de Astoria nog een aantal keer voor de Franse touroperator net als dit jaar.

Cruise & Maritime Voyages heeft naast de Azores ook cruiseschip Magellan, Astor en Marco Polo. In 2017 komt in plaats van Azores cruiseschip Pacific Pearl, dat wordt overgenomen van P&O Cruises Australia. Vanaf 9 juni 2017 zal het schip voor de Britse rederij gaan varen onder de nieuwe naam Columbus.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)