Cruisereiziger
RestaurantSpaSpecialiteitenrestaurant

Princess Cruises biedt nieuwe Celebration pakketten

Princess Cruises heeft een nieuwe webshop op princess.com/gifts geopend voor cruisepassagiers die vóór hun reis wat voor aan boord willen bestellen. Het gaat bijvoorbeeld om feestpakketten die je kan bestellen voor een verjaardag of andere feestelijke gebeurtenis aan boord.

Princess heeft een aantal nieuwe cadeaupakketten ontwikkeld aan boord. Zo is er een “Pamper Me” pakket met een dag in de Lotus Spa met een deluxe ontbijt op het balkon. Daarnaast is er een pakket “For the Birthday Guy” waarin de mannen een luxe scheerbeurt in de spa ontvangen, een koeler met biertjes en tegoed voor het casino. De vrouwelijke variant biedt een manicure, bloemen en een luxe koffie tegoedbon.  Nieuw zijn bovendien dinerpakketten “Share the Love” waarin je een diner voor twee krijgt in restaurant SHARE van Curtis Stone, een doos vol Norman Love bonbons en champagne. “Salty Sea days” bevat ook een diner voor twee en twee whiskey’s in de Salty Dog Gastropub.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)