Oceania Cruises introduceert nieuwe Tapas Menu’s
Oceania Cruises is van plan om nieuwe Tapas Menu’s te introduceren voor ‘s avonds in het Terrace Café op de cruiseschepen in haar vloot. Gasten krijgen de keuze uit een steeds wisselende selectie van crostini, fruit- en groentesalades, broodjes, verse vis en zeevruchten tapas, rauwkost en andere kleine gerechten die op een kunstzinnige wijze worden gepresenteerd op o.a. proeflepels en in verrines. De smaken zullen geïnspireerd zijn op de bestemmingen die worden bezocht.
Er worden meer dan 5 dozijn aan gerechtjes opgenomen in de 14 nieuwe menu’s die op elke avond van de cruise beschikbaar zijn en een aanvulling zijn op het reeds aanwezige assortiment in het Terrace Cafe van voorgerechten, soepen, salades, hoofdgerechten en desserts. De menu’s zijn het afgelopen jaar ontwikkeld door het culinaire team van Oceania Cruises.
Enkele voorbeelden van de nieuwe Tapas-gerechtjes:
– Crostini met bresaola (mager en jong Italiaans rundvlees), gorgonzola en vijgencompote
– Verse gekarameliseerde garnalen met uien en pittige chili saus gepresenteerd op een proeflepel.
– Vegetarische zomerbroodjes met verse kruiden, tofu, rijst, noedels en een tamarinde- en pindasaus.
– Watermeloen zoete Thaise salade met cashewnoten, verse kruiden, komkommer en zoete chili.
– Heirloom cherry tomaten salade met Griekse caper bladeren.
– Gesmolten kaassouffle met bieslook veloute.
– Zelfgemaakte vegetarische samosa’s met raita saus.