Cruisereiziger
BestemmingenUncategorized

AIDA Cruises met 2 cruiseschepen op Hanse Sail 2017

AIDAmar

Dit weekend vindt in Rostock-Warnemunde de 27e editie van Hanse Sail plaats. AIDA Cruises is sinds jaar en dag sponsor van dit maritieme festival, een van de grootste in Duitsland. Voor de vierde keer op rij sponsort de Duitse rederij de komst van een bijzonder schip als publieke attractie. Dit jaar is het Russische schip Kruzenshtern te gast, een viermaster die onder de Russische vlag vaart. Het is het enige schip uit de beroemde Flying-P Liners vloot dat nog steeds in gebruik is. Het zal dit weekend o.a. deelnemen aan de windjammer-parade.

AIDA Cruises is zelf met twee van de twaalf schepen uit de vloot van de partij tijdens Hanse Sail. Zaterdag 12 augustus bezoekt de AIDAmar Warnemunde en een dag later is het de beurt aan de AIDAdiva. Beide schepen leggen aan bij de cruiseterminal van 8:00 uur tot 18:00 uur. Op 1 september 2017 eindigt het seizoen van de AIDAdiva in Warnemunde met een transatlantische cruise naar New York via Noorwegen, IJsland, Groenland en Canada. Het seizoen van AIDA Cruises in Rostock-Warnemunde eindigt op 7 oktober met de aankomst van de AIDAmar, die na een stop in Hamburg ook vertrekt naar New York.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!