Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

Allure of the Seas extra in droogdok in januari 2018

Allure of the Seas
Allure of the Seas

De Allure of the Seas gaat voortijdig het droogdok in gaat voor standaard onderhoud en waarschijnlijk een reparatie aan een van de propellers. Vanwege snelheidsproblemen ontvingen afgelopen week cruisepassagiers van de Allure of the Seas bericht dat het schip de route zou aanpassen. Het gaat daarbij om het vervallen van de stop in St. Thomas. In plaats daarvan bezoekt het schip San Juan in Puerto Rico.

Op 21 januari 2018 gaat de Allure of the Seas het dok in op de Grand Bahamas shipyard. De cruise van 21 januari 2018 is geannuleerd. De rederij informeert betreffende gasten over de routewijzigingen en annulering.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)