Cruisereiziger
BestemmingenTV/Video

Tv-serie ‘Verrückt nach Meer’ vanaf oktober nieuw op Duitse tv

Phoenix reisleider Bernd Wallisch met het MS Artania

De Duitse tv-zender ARD zal vanaf aanstaande maandag 4 september dagelijks herhalingen uitzenden van de tv serie Verrückt nach Fluss. Elke dag om 16:10 uur wordt het wel en wee gevolgd van twee riviercruiseschepen, de MS Anesha en de MS Gloria die in Frankrijk vaart.

Verrückt nach Meer
Vanaf 2 oktober 2017 zullen vervolgens op hetzelfde tijdstip (16:10 uur) oude afleveringen “Verrückt nach Meer” seizoen 5. In aansluiting daarop worden nieuwe afleveringen, van seizoen 7 uitgezonden. Het nieuwe seizoen is gedraaid op de MS Artania en de MS Albatros.

De ARD heeft onlangs bovendien besloten om seizoen 8 op te gaan nemen.

ZDF-Traumschiff
Tot slot zal op het MS Amadea voor de ZDF serie Traumschiff één aflevering opgenomen worden. Acteurs komen voor deze aflevering aan boord.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)