Cruisereiziger
Renovatie

Miljoenen renovatie voor Independence of the Seas in 2018

Independence of the Seas

Cruiseschip Independence of the Seas (2008) zal in 2018 een miljoenen dollar kostende renovatie ondergaan. Het schip van rederij Royal Caribbean Int. presenteert  zich half mei in het nieuw aan haar passagiers. Nieuw is onder andere het interactieve aquapark Splashaway Bay met  nieuwe waterglijbanen, water kanonnen, fonteinen, zwembaden en de favoriete wateremmer.

Het schip biedt na de renovatie ook het populaire nieuwe Izumi aan, het Aziatisch geïnspireerde specialiteitenrestaurant. Je kunt genieten van Sushi en showcooking bij de Teppanyaki tafels.

Over het gehele schip worden lounges opnieuw ingericht, zal de ijsbaan verbeterd worden en het theater verbouwd worden voor de Broadway show Grease. Eerder werd al bekend dat een escape room wordt gemaakt en een aantal trampolines. Bijzonder is dat op de Independence of the Seas nieuwe hutten met de naam Panoramic Ocean View hutten worden geïntroduceerd. Deze buitenhutten (zonder balkon) gaan unieke uitzichten geven omdat de ramen vergroot worden: van de vloer tot aan het plafond.

De Independence of the Seas vaart in de zomer van 2018 vanuit Southampton naar diverse bestemmingen in Noord-Europa en de Middellandse Zee. op 29 augustus 2018 bezoekt het schip de stad Rotterdam.

Cruises op de Independence of the Seas zijn boekbaar vanaf €496 bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)