Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenStormen

Cruisemerken Carnival Corporation keren terug naar Grand Turk, St. Thomas en San Juan

Foto: Carnival Cruise Line

Carnival Corporation heeft de exacte data bekendgemaakt wanneer haar cruisemerken weer terug zullen keren naar de bestemmingen in de Caribbean die de afgelopen periode het zwaarst zijn getroffen door orkanen. Het gaat dan met name om de cruisehavens in Grand Turk, St. Thomas en San Juan, die door de gevolgen van de stormen enige tijd niet bereikbaar waren. Inmiddels zijn na veel inspanningen bijna alle eilanden weer operationeel voor cruiseschepen, waardoor de oorspronkelijke routes weer kunnen worden hervat.

– Carnival Cruise Line keerde op 1 november terug naar Grand Turk en doet op 30 november San Juan en op 9 januari St. Thomas weer aan.

– Seabourn bezocht vrijdag St. Thomas en bezoekt op 18 december San Juan.

– Holland America Line keert op 6 november terug naar Grand Turk, op 8 november naar St. Thomas en op 7 december naar San Juan.

– AIDA Cruises doet op 9 november Grand Turk weer aan.

– Princess Cruises maakt op 12 november weer haar opwachting in St. Thomas, op 15 december in Grand Turk en op 20 december in San Juan.

– Costa Cruises gaat op 17 december weer naar San Juan en op 23 december naar Grand Turk.

– P&O Cruises doet op 20 december weer Grand Turk aan.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!