Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenCruiseterminal

Queen Victoria en Oceana eerder in Amsterdam

De cruiseschepen Oceana (P&O Cruises) en Queen Victoria (Cunard) zullen vanwege de weersomstandigheden eerder dan gepland arriveren in Amsterdam. Beide schepen zijn momenteel onderweg naar de Passenger Terminal Amsterdam. Ze worden daar later deze avond verwacht. Oorspronkelijk zouden ze pas op Oudjaarsdag aanmeren (respectievelijk 07:00 uur en 08:00 uur) in de hoofdstad om er Oud en Nieuw te vieren. Het geplande bezoek aan Zeebrugge zaterdag werd geannuleerd.

Na middernacht (nieuwjaarsdag 01:00 uur) zet de Queen Victoria alweer koers naar haar volgende bestemming Cherbourg in Frankrijk. Het is bezig aan een 6-daagse cruise van en naar Southampton. De Oceana vertrekt op nieuwsjaardag vroeg in de midddag (13:00 uur) naar Southampton. Het is het slotstuk van een 6-daagse cruise vanuit Southampton.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!