Cruisereiziger
Renovatie

Gerenoveerde Star Princess start Hawaii-seizoen

Het cruiseschip Star Princess is terug in de vaart na een miljoenen dollars kostende renovatie die twee weken in beslag nam. Het schip van Princess Cruises is tijdens haar droogdokperiode uitgerust met diverse populaire Princess innovaties zoals de Princess Luxury bedden in elke hut, de kinderclubs Camp Discovery Youth & Teen Center voor 3- tot 17-jarigen en het vernieuwde Italiaanse specialiteitenrestaurant Sabatini’s met een fris decor en nieuwe menu’s.

Andere faciliteiten die een upgrade hebben ondergaan zijn het casino, de Lotus Spa & Fitness Center met o.a. de modernste fitnessapparatuur en de winkels met een nieuwe Effy Fine juweliersshop, cosmeticashop en Princess Logo shop. Daarnaast is overal aan boord het tapijt en meubilair vervangen.

De Star Princess heeft inmiddels haar cruiseprogramma met 15-daagse cruises naar Hawaii vanuit Los Angeles en Vancouver hervat. Vanaf begin mei start het zomerseizoen met cruises naar Alaska.

Boek een cruise op de Star Princess bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!