Cruisereiziger
Goede doelen

Norwegian haalt 2,5 miljoen dollar op voor hulp Caribbean

Norwegian Cruise Line Holdings, de moedermaatschappij van de cruisemerken Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises, heeft in totaal 2,5 miljoen dollar opgehaald voor het goede doel ‘Hope Starts Here’, dat speciaal is opgericht om de Caribische eilanden te hulp te schieten na de verwoestende orkanen Irma en Maria vorig jaar.

In nog geen 4 maanden tijd werd door zakenpartners, reisagenten, bemanningsleden en gasten meer dan 1,25 miljoen dollar bij elkaar verzameld. Het bedrijf verdubbelde vervolgens dit bedrag om de non-profit organisatie ‘All Hands and Hearts’ te helpen bij de heropbouw van veilige scholen in de getroffen gebieden waaronder Puerto Rico, St. Thomas, St. Maarten en Tortola.

‘We willen iedereen hartelijk bedanken die heeft bijgedragen aan onze inspanningen om snel hulp te bieden en veilige scholen te herbouwen in de getroffen gemeenschappen. We hadden dit niet kunnen bereiken zonder uw vrijgevigheid’, aldus Frank del Rio, president en CEO van Norwegian Cruise Line Holdings.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!