Cruisereiziger
Renovatie

Silversea’s Silver Whisper ondergaat eind 2018 renovatie

Silver Whisper

Vooruitlopend op haar wereldcruise 2019 zal het cruiseschip Silver Whisper van Silversea dit jaar een uitgebreide renovatie ondergaan. Tussen 8 en 19 december verblijft het in het droogdok in Freeport op de Bahamas. De verbeteringen zijn voornamelijk doorgevoerd in de publieke ruimtes, zowel van binnen als buiten, met een frisse inrichting evenals alle suites. De upgrade zal in lijn zijn met het ontwerp op de recent opgeleverde Silver Muse, het vlaggenschip van Silversea, en de Silver Spirit, die momenteel een ingrijpende opknapbeurt ondergaat.

The Restaurant zal volledig worden vernieuwd. In tegenstelling tot op de Silver Muse zal het echter niet worden getransformeerd in Atlantide en Indochine. La Dame krijgt ook een nieuwe look met nieuwe gordijnen en vloeren. Andere openbare ruimtes die onder handen worden genomen zijn het casino, de kaart/conferentieruimte en de Zagara Spa met nieuw meubilair en modere fitnessapparatuur. Ook alle suites krijgen een make-over met o.a. nieuwe interactieve televisies en vernieuwde badkamers. De 9 Terrace Suites met gezamenlijke buitenruimte worden verandasuites met eigen balkons.

Ten slotte wordt er extra opslagruimte toegevoegd en een kraan voor de Zodiac-boten geinstalleerd. Door de Zodiac boten kunnen de passagiers o.a. op de wereldcruise 2020 richting Antarctica beter toegang krijgen tot afgelegen locaties.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!