Cruisereiziger
Eten en drinkenSamenwerking

MSC Cruises kondigt MSC Masterchef At Sea aan

MSC Cruises kondigde vandaag de lancering van MSC Masterchef At Sea voor Nederland aan. Het wereldwijd erkende MasterChef-merk en MSC Cruises bieden een uniek entertainmentformat aan. De samenwerking toont de voortdurende inzet van MSC Cruises aan om een ​​breed en divers entertainmentaanbod te bieden en de passie van het bedrijf voor voedsel tot leven te brengen.

MSC MasterChef At Sea weerspiegelt de enorm populaire tv-show – vanaf vandaag 16 april zal de Nederlandse editie van Masterchef 2018 worden uitgezonden op Net 5 –  in de vorm van een kookwedstrijd aan boord van een MSC cruiseschip. Gasten zullen de mogelijkheid hebben om hun culinaire passie en vaardigheid op de proef te stellen tijdens de wedstrijd tegen andere gasten. Deze meeslepende, inspirerende ervaring is ontworpen met de bedoeling om wat MasterChef-magie in de levens van MSC Cruises-gasten te brengen terwijl zij op zee zijn en hun culinaire kennis verbreden.

Gasten die tijdens een vakantie op één van de schepen van MSC Cruises deelnemen aan Masterchef, worden in koppels uitgedaagd om een gerecht uit een doos met mysterieuze ingrediënten te maken, die door de chef-kok van het schip worden beoordeeld op basis van de presentatie, smaak en originaliteit van hun gerecht. Bij elke cruise wordt een nieuwe winnaar gekroond en die ontvangt een MasterChef-prijs aan boord. Elk van de winnaars wordt ook opgenomen in een jaarlijkse prijstrekking om een van de twee fantastische prijzen te winnen:

1e prijs: De mogelijkheid om deel te nemen aan het officiële castingproces voor de MasterChef TV show, een diner in het huis van de winnaar of uitgekozen locatie met een van de MasterChef-sterren als een persoonlijke chef-kok, een MasterChef-kookboek speciaal samengesteld voor MSC Cruises door voorgaande winnaars van Masterchef wereldwijd met 50 exclusieve recepten en

2e prijs: Een kans voor een plek in het publiek van de show terwijl er wordt gedineerd in een van de restaurants in de show met drie vrienden.

De samenwerking met MasterChef maakt deel uit van een bredere strategie van MSC Cruises om samen te werken met experts van wereldklasse die de focus van het bedrijf op uitmuntendheid weerspiegelen. Het bedrijf streeft ernaar samen te werken met wereldleiders op hun gebied, waarbij de toewijding van MSC Cruises wordt gecombineerd om unieke ervaringen aan boord te creëren met hulp van specialistische vaardigheden en expertise van de partner.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)