Cruisereiziger
AccommodatieCruiseschepenNieuwe cruiseschepen

Virtuele patrijspoort

Binnenhutten staan erom bekend dat je geen daglicht hebt. In het cruisehotel op de SS Rotterdam (in Rotterdam) zijn de binnenhutten toch in gebruik met een wake-up light van Philips. Een ideale uitvinding om toch daglicht in de hut te hebben. Disney Cruise Line heeft nog niet zo lang geleden de ‘ virtual porthole’  geintroduceerd. (zie filmpje) Een tv-scherm in de vorm van een patrijspoort laat beelden zien van buiten. Van achter het schip en van voren zijn camera’s die de beelden doorsturen naar de tv. Het grappige van Disney zijn de Disneyfiguren die zo af en toe opduiken op het scherm. Het is nog even wachten op het daadwerkelijk genieten van je binnenhut met virtueel porthole, pas op de Disney Dream (2011) zullen de binnenhutten hiermee voorzien worden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)