Virtuele patrijspoort

Binnenhutten staan erom bekend dat je geen daglicht hebt. In het cruisehotel op de SS Rotterdam (in Rotterdam) zijn de binnenhutten toch in gebruik met een wake-up light van Philips. Een ideale uitvinding om toch daglicht in de hut te hebben. Disney Cruise Line heeft nog niet zo lang geleden de ‘ virtual porthole’  geintroduceerd. (zie filmpje) Een tv-scherm in de vorm van een patrijspoort laat beelden zien van buiten. Van achter het schip en van voren zijn camera’s die de beelden doorsturen naar de tv. Het grappige van Disney zijn de Disneyfiguren die zo af en toe opduiken op het scherm. Het is nog even wachten op het daadwerkelijk genieten van je binnenhut met virtueel porthole, pas op de Disney Dream (2011) zullen de binnenhutten hiermee voorzien worden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.