Bezoek zelf een cruiseschip!

In mei kan je zelf een cruiseschip bezoeken ondanks dat je geen cruise hoeft te boeken. Via Cruisetravel is het mogelijk om de Costa Luminosa of de Celebrity Constellation te bezoeken in de Amsterdamse cruise terminal. Op de Costa Luminosa mag je op eigen gelegenheid rondlopen en gebruik maken van een lunch. Als afsluiting zal er in het theater een show worden gegeven. Het schip is vorig jaar in de vaart gekomen, dus een bijzondere ervaring. De Celebrity Constellation, die onlangs het cruiseseizoen in Rotterdam opende, biedt een begeleide rondleiding aan, een hapje en een drankje en ook een korte show. Voor deze bezoeken moet je wel reserveren en entreekosten betalen (jammer!). De Luminosa is op donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) en maandag 24 mei (2e Pinksterdag) voor 15 euro p.p. te reserveren. De Constellation alleen op zondag 16 mei voor 7,50 euro p.p.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​