Voor derde maal norovirus op Constellation (deel 3)

Afgelopen maandag is de Celebrity Constellation in Amsterdam binnengelopen met ruim 180 passagiers en crewleden die het norovirus bij zich droegen. Het schip was op 9 juni vertrokken van Amsterdam om een twaalfdaagse cruise te maken. Het zit de maatschappij niet mee, omdat het de derde keer in 1 maand tijd is dat het virus uitbreekt tijdens een cruisereis. Net als vorige keer toen het virus uitbrak, is het schip grondig gereinigd bij aankomst in de Amsterdamse Cruiseterminal. Passagiers vertrokken daardoor twee uur later dan gepland, maar kregen wel een kleine vergoeding als compensatie.

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.

3 gedachten over “Voor derde maal norovirus op Constellation (deel 3)

 • 2 juli 2010 om 10:28
  Permalink

  Ik vraag me af of ze dit echt onder controle krijgen

 • 3 juli 2010 om 08:26
  Permalink

  Vandaag terug gekomen van de volgende rondreis van 12 dagen, maar weer extreem veel mensen ziek geweest.

 • 3 juli 2010 om 20:31
  Permalink

  Vandaag zijn we uit Noorwegen aangekomen, en moesten om half 6 van boord omdat het schip ontsmet moest worden, nadat er weer vele zieken aan boord waren, ondanks de preventie maatregelen zoals de hele dag poetsen en spuiten met desinfectie middelen en verplicht handen wassen .
  En vanavond gaat hij gewoon weer in de vaart!

Reacties zijn gesloten.