Carnival doet Orleans weer aan

Carnival heeft besloten om volgende jaar lente (2011) weer twee schepen in de haven van New Orleans te stationeren. Dit wordt de eerste keer sinds de orkaan Katrina in 2005 dat Carnival in New Orleans weer op oude sterkte is. De Carnival Conquest, 2974 passagiers, en de Carnival Ecstacy, goed voor 2052 passagiers, gaan gezamenlijk ruim 340.000 cruisereizigers van en naar New Orleans brengen.  Het huidige schip dat in New Orleans vaart, de Carnival Triumph, gaat gerepositioneerd worden naar Galveston. Toevalligerwijze hebben de Ecstacy en de Conquest nu daar hun thuisbasis. Het lijkt er dus op dat Carnival eenvoudigweg stuivers wisselt.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.

2 gedachten over “Carnival doet Orleans weer aan

 • 19 juli 2010 om 00:25
  Permalink

  I have been searching on the net looking to get some ideas on how to get my personal blog coded, your general style and theme are wonderful. Did you code it yourself or did you get a programmer to do it on your behalf?

  • 21 juli 2010 om 20:24
   Permalink

   Hi,

   this is originally a wordpress blog, i used the so called atahualpa theme, and changed it a bit 🙂

   greets,
   Miriam

Reacties zijn gesloten.