Carnival in de problemen

De tropische storm Alex die uitgegroeid is tot een orkaan heeft ervoor gezorgd dat het schip Carnival Ecstacy niet kon aanmeren in Galveston, Texas. Het schip moest een nacht extra op zee doorbrengen omdat de zee te ruw en de wind te fel was om veilig de mensen van boord te brengen. Galveston betekende voor Carnival Ecstacy het einde van een vijfdaagse reis. Vandaag gaat het schip wel aanmeren.

De Carnival Fascination had eveneens problemen, maar in rustiger wateren. De motoren van het schip zijn woensdag voor een periode van vijf uur uitgevallen. Het schip waarschuwde de autoriteiten en kreeg na vijf uur op drift te zijn, de motoren weer aan de gang. De Fascination voer daarna verder naar de eindbestemming Jacksonville. Het schip is overigens het op vier na oudste schip uit de vloot van Carnival.

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.