Comedy Clubs op Carnival cruiseschepen

Carnival heeft bekendgemaakt dat op alle 22 cruiseschepen van de cruisemaatschappij Comedy Clubs geintroduceerd gaan worden. Op het nieuwste schip, de Carnival Dream, werd voor het eerst aan de cruisepassagiers de Punchliner Comedy Club voorgeschoteld. De show is op het schip een groot succes. Aan het einde van het jaar moet op elk Carnival schip op verschillende avonden 35 minuten durende shows gegeven worden.  Twee artiesten zullen telkens in de show te zien zijn. Ook wordt aan alle leeftijden gedacht, in de twee vroege shows is het hele gezin welkom. De late shows zijn geschikt voor alleen de volwassenen.

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.