American Idol op Holland America Line

De Holland America Line gaat, volgens de weblog van USA Today, Amerikaanse Idolskandidaten op hun schepen uitnodigen. De HAL wil een betere avondbeleving hebben op hun schepen in een intiemere setting. Door ex-kandidaten van de Amerikaanse serie ‘ American Idol’  uit te nodigen hopen ze dat te bereiken. Op de onlangs in de vaart gebrachte Nieuw Amsterdam is het entertainment inmiddels aangepast.

De groep Cantare, vier zingende mannen, is bijvoorbeeld de hoofdact op het nieuwste schip en past in het vernieuwde entertainment principe. (Op de video van de doop van de Nieuw-Amsterdam zijn zij overigens te zien). Veel grote cruisemaatschappijen zijn bezig om hun avondvoorstellingen aan te passen. Royal Caribbean heeft de musical Hairspray aan boord en Norwegian Cruise Line heeft op de nieuwe Norwegian Epic de Blue Man Group.

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.