Mein Schiff in Antwerpen

Op 3 mei 2010 zou het Duitse cruiseschip Mein Schiff van TUI Cruises al in Antwerpen aanmeren, maar helaas was het het weer te slecht. De kapitein besloot in mei het bezoek te laten vallen. Vandaag op 7 september heeft het schip een tweede kans gekregen. Vanwege de grootte van het schip kan het niet aanmeren midden in de stad. Waarschijnlijk meert het dan aan bij het Hansadok, vanwaar de cruisepassagiers met bussen naar de stad gebracht zullen worden. Van acht uur ’s morgens tot acht uur ’s avonds blijft Mein Schiff in Antwerpen. Voor Antwerpen betekent het luxe cruiseschip een primeur; het is het langste cruiseschip ooit dat in Antwerpen aanmeerde. Met zijn bijna 264 meter brengt het ruim 1900 cruisereizigers naar Belgie.

Gerelateerde berichten: Rockliner cruiseschip Mein SchiffMein Schiff 2 wordt gedoopt in Hamburg, Celebrity Mercury naar TUI Cruises

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.