Queen Elizabeth aangekomen in Southampton

Het gloednieuwe schip Queen Elizabeth is ’s morgens 8 oktober aangekomen in Southampton, Engeland. Op 29 september werd het schip overgedragen door scheepsbouwer Fincantieri aan de cruisemaatschappij Cunard. Maandag 11 oktober gaat het schip gedoopt worden door Queen Elizabeth zelf. Daarna vaart het schip voor de volgeboekte inauguratiereis naar de Canarische eilanden en Middellandse Zee met Vigo, Lissabon, Sevilla, Gran Canaria, Tenerife, La Palma, Funchal, Madeira en terug naar Southampton.  Hier vind je een slideshow over de aankomst in Southampton.

Gerelateerde berichten: o.a. Queen Elizabeth overgedragen aan Cunard, Cunard introduceert A la carte dineren, Schilderij Queen Elizabeth onthuld

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.