Disney’s Castaway Cay

Disney’s privé eiland, Castaway Cay, is vrijwel klaar met alle nieuwe attracties die ze van plan waren. De Disney cruiseschepen meren bij Caribbische cruises bij het eiland aan om een dag lang te genieten van zon, zee en Disney. Het eiland is uitgebreid met een waterattractie ‘Pelican Plunge’ met speelelementen voor de kleinere kinderen. Ook zijn er meer luxe hutten, cabana’s, gekomen die cruisepassagiers kunnen huren voor een dag. Voor de komst van het grotere cruiseschip Disney Dream, heeft het eiland nog een buffetrestaurant er bij laten zetten zodat alle passagiers op tijd hun maaltijd kunnen eten.

Een indruk van een cabana:

Gerelateerd bericht: Privé-eilanden uitgebreid

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.