Hutten Allure of the Seas: een overzicht

De Allure of the Seas heeft de afgelopen dagen speciaal voor journalisten en reisagenten open dagen gehouden. Gene Sloan van USAToday heeft een fotoreportage gemaakt met beelden van allerlei hutten op het grootste cruiseschip ter wereld. Van stapelbedden, badkamers, walk-in-closets,  hutten met ligbedden op het terras, uitzicht op de promenade’s of zelfs een hut bestaande uit twee verdiepingen? Er zijn ruim 37 hutcategorieën te vinden op de Allure, genoeg keuze!  Ga hier naar de fotoreportage van de hutten op de Allure. Voor wie er niet genoeg van kan krijgen; van het zusterschip Oasis of the Seas is zelfs een (onofficieel) pdf boekje verschenen bij cruisetricks.de.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​