Hutten Allure of the Seas: een overzicht

De Allure of the Seas heeft de afgelopen dagen speciaal voor journalisten en reisagenten open dagen gehouden. Gene Sloan van USAToday heeft een fotoreportage gemaakt met beelden van allerlei hutten op het grootste cruiseschip ter wereld. Van stapelbedden, badkamers, walk-in-closets,  hutten met ligbedden op het terras, uitzicht op de promenade’s of zelfs een hut bestaande uit twee verdiepingen? Er zijn ruim 37 hutcategorieën te vinden op de Allure, genoeg keuze!

Ga hier naar de fotoreportage van de hutten op de Allure. Voor wie er niet genoeg van kan krijgen; van het zusterschip Oasis of the Seas is zelfs een (onofficieel) pdf boekje verschenen bij cruisetricks.de.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)