Nog op zoek naar een cruise kerstcadeautje?

Door toeval kwam ik deze week een allerschattigst bouwmodel tegen op bol.com van een Aida cruiseschip. Na wat verder kijken is het een model van de AidaCara. Dit cruiseschip was het allereerste schip (1996) van Aida en heette toen zelfs nog Clubschip Aida. Het schip was tegelijkertijd ook het eerste nieuwbouwschip, met ong. 38.000 ton en 1900 passagiers het kleinste schip uit de huidige Aida vloot. Wil je het bouwmodel bestellen dan kan je helaas niet meer bij Bol.com terecht. Wellicht wel nog bij de fabrikant van het bouwmodel, Revell, waar je voor de schappelijke prijzen van 5,95 of 10,95 euro een model kan bestellen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​