Minicruise op cruiseschip Pride of Rotterdam?

Momenteel wordt er door P&O Ferries geadverteerd met een luxe cruise op de Pride of Rotterdam (59.000 ton, 1350 passagiers) tijdens Oud & Nieuw 2010. Best aardig hoor, maar waar het bij mij knaagt is dat het geen ‘echt’ cruiseschip is aldus een cruiseschip fan ūüôā

Voor de prijs van 175 euro (!) per persoon mag je op Oudjaarsdag inchecken vanaf 17:00 uur. Daarna vaart het schip bij goed weer naar Scheveningen of de Erasmusbrug om middernacht van het vuurwerk te genieten. Dat lijkt me een mooi gezicht.

Tijdens de avond¬†is er een 5-gangen dinnerbuffet en¬†is er uiteraard live muziek¬†op het schip. Overnachten doe je in een ‘special’ cabin. Nu was ik erg nieuwsgierig natuurlijk wat dat inhoudt, en wat blijkt, deze hutten zijn de standaard hutten. De Special Cabin wordt niet als categorie aangeduid. Dus een binnen (of buitenhut) met bed en douche & toilet.¬†¬†De volgende morgen is het wakker worden met een uitgebreid Nieuwjaarsbuffet.

Ga je mee op deze nacht? Deel je ervaringen met ons! Mail naar info@cruisereiziger.nl

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.‚Äč‚Äč