Celebrity Silhouette wordt in Hamburg gedoopt

De Celebrity Silhouette gaat gedoopt worden in Hamburg. Het schip dat momenteel in Papenburg bij de Meyer Werft gebouwd wordt, gaat op 21 juli 2011 de eer krijgen. De Silhouette wordt het vierde schip in een serie van vijf schepen in de Solstice klasse. Volgend jaar volgt de Celebrity Reflection. 

De eerste cruise van de Silhouette voor reizigers is op 23 juli. Dan vaart het schip een achtdaagse cruise naar Rome. In het eerste seizoen zal het schip 13- en 14 daagse zogenaamde ‘Heilige Land’ cruises verzorgen.  

Afgelopen week werd het schip uit het dok gevaren om gedraaid te worden, anders kon de boeg niet gemonteerd worden. Klik hier voor de beelden. 

Meer berichten over Celebrity Cruises.

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.