Cruisen wordt populairder in België

In 2010 zijn 65.000 Belgen op cruisevakantie gegaan. Ten opzichte van 2009 is dat een groei van 11,4 %. De cijfers zijn bekendgemaakt door de Belgische cruiseberoepsvereniging Cruise & Ferry World (CFW). Vooral cruises die acht dagen of langer duren, zijn populair. Belgen gaan graag op cruise in Europa. Ruim twee derde van de cruises wordt in Europa gemaakt waarbij er veel belangstelling is voor de Middellandse Zee.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​