AIDAsol dokt uit in Papenburg

De AIDAsol wordt op 27 februari 2011 uit het bouwdok van de Meyer Werft in Papenburg gevaren. Het cruiseschip van Aida Cruises heeft daarvoor wel wat tijd nodig. Het uitdokken begint om half acht ’s ochtends en rond tien uur moet het volledige schip uit de hal zijn gevaren. Volgens de berichten worden dan ook direct technische tests in de loop van de dag uitgevoerd.

De doortocht over de Eems gaat op 12 en 13 maart 2011 plaatsvinden. Daarvoor heeft dan de officiële overhandiging aan Aida Cruises plaatsgevonden. De doortocht op de Eems is wel erg afhankelijk van de weersomstandigheden. Op 9 april wordt de AIDAsol gedoopt in Kiel.

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.