Scheepsbezoeken Celebrity Constellation en Vision of the Seas

Cruisetravel geeft de mogelijkheid om naast de bezoeken aan de Costa Deliziosa en Costa Magica nu ook de Celebrity Constellation en de Vision of the Seas te bezoeken. De Celebrity Constellation (Celebrity Cruises) is te bezoeken op vrijdag 3 juni. Het bezoek bestaat uit een rondleiding over het schip en de afsluiting met een drankje en canapé. De Vision of the Seas (Royal Caribbean) is te bezoeken op donderdag 9 juni. Ook voor dit schip bestaat het bezoek uit een rondleiding en een drankje met een canapé. De toegangsprijs is voor deze bezoeken schappelijk, slechts 9 euro per bezoek. Inschrijven kan op de website van Cruisetravel.

wo. 25 mei Costa Deliziosa
ma. 30 mei Costa Magica
vr. 3 juni Celebrity Constellation
do. 9 juni Vision of the Seas
do. 16 juni Costa Deliziosa
zo. 19 juni Costa Magica
vr. 8 juli Costa Deliziosa

Gerelateerde berichten: Cruisedagen 2011: bezoek een cruiseschip in Nederland!Costa Magica te bezoeken in Amsterdam

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.