Nieuwe luxe suites: The Haven by Norwegian

Norwegian Cruise Line gaat op hun nieuwste 2 schepen (oplevering in 2013 en 2014) een nieuw concept introduceren; luxe suites met de naam “The Haven by Norwegian”. Ook op de huidige schepen – Norwegian Epic, Gem, Pearl, Jade en Pearl – gaan de luxe hutten hernoemd worden. Op deze schepen hebben de suites met o.a. eigen zwembad en butlerservice, nog geen eigen naam. Door het complex van luxe hutten een eigen naam te geven, sluit dat goed aan bij het aanbieden van een complete luxe cruise-ervaring waarmee NCL kan concurreren met de luxe cruisemaatschappijen. Op de Epic zijn bijvoorbeeld 60 suites op twee privé-dekken, een binnenplaats met zwembad, fitness, sauna’s, een eigen zonnedek en een prive restaurant exclusief voor de suite-gasten. Daarbij horen eveneens een privé-butler en een concierge-service. Nieuw wordt de “butlerservice” bij het zwembad. De suites worden in stijl van een modern boutique hotel.  Bovendien worden op de nieuwe schepen de Spa-hutten, net als op de Epic, weer aangeboden.

Elk van de nieuwe schepen, 144.017 ton, biedt plaats voor 4000 passagiers. De eerste wordt opgeleverd in april 2013, de tweede een jaar later in april 2014.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.