Scheepsbeoordeling: Norwegian Sun

In juni 2011 heb ik op de Norwegian Sun gevaren in de Oostzee vanaf Kopenhagen. De steden die we aandeden waren Warnemunde (Duitsland), een zeedag, Tallinn (Estland), St. Petersburg (2 dagen), Helsinki (Finland) en Stockholm (Zweden). De laatste dag was tevens een zeedag om te komen van Stockholm naar Kopenhagen. De steden waren prachtig en ik was onder de indruk van de schoonheid, letterlijk en figuurlijk, van alle steden. De Norwegian Sun is een wat ouder schip in de vloot van Norwegian Cruise Line. Het schip is gebouwd in 2001 en was destijds het eerste schip dat gebouwd werd voor het Freestyle principe; oftwel veel restaurants en geen vaste dinerzittingen, maar zelf beslissen met wie, waar en wanneer je dineert.

Lees verder in Norwegian Sun: een gezellig schip

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)