Ook Norwegian Cruise Line gaat rookbeleid aanpassen

Een kleine tijd geleden berichtte Cruisereiziger over het gewijzigde rookbeleid van de Carnival Cruise Corp. (Holland America Line, Carnival Cruise Lines en Princess Cruises) die vanaf 1 januari 2012 het roken in de hutten verbieden. Het was wachten totdat andere cruisemaatschappijen zouden volgen. Vandaag heeft de eerste maatschappij, Norwegian Cruise Line, bekend gemaakt ook het roken in hun hutten te willen verbieden. Met ingang van 1 januari 2012 gaat het nieuwe rookbeleid in. Het roken op de balkons mag wel, maar sigaren- en pijprokers mogen dit niet. Verder mag er nog gerookt worden in de casiono’s en de sigarenbars. Buiten in aangewezen gebieden mag roken ook nog.
De overgebleven cruisemaatschappijen waar je nog mag roken (of wel toegestaan maar sterk afgeraden) in hutten zijn: Costa Cruises, Crystal Cruises, MSC Cruises, Seabourn en Silversea Cruises.

Gerelateerd bericht: Roken op cruiseschepen, waar wel en waar niet?

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.