Viking River Cruises: zes nieuwe schepen in 2012

Viking River Cruises breidt de vloot behoorlijk uit in 2012. Eerder maakten ze al bekend dat vier nieuwe schepen de Europese rivieren gaan bevaren. Vandaag kwamen daar nog eens twee schepen bij. De zes nieuwe schepen gaat deel uit maken van de nieuwe Viking Longships. De riviercruiseschepen zijn revolutionair. De zes schepen krijgen onder andere balkons bij de suites aan de achterkant van de schepen en grotere hutten. De Lounge gaat unieke glazen ramen bevatten van de grond tot het plafond, maar bovenal kunnen deze open geschoven worden.

De nieuwe schepen krijgen de namen Viking Aegir, Viking Embla, Viking Freya, Viking Idun, Viking Njord en Viking Odin. Het design van de schepen werd ontworpen door het team Yran & Storbraaten, die ook verantwoordelijk waren voor de inrichting van de cruiseschepen van The Yachts of Seabourn.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.