Gratis cruisenachten bij Celebrity Constellation

Celebrity Cruises geeft twee gratis nachten weg bij twee cruises van de Celebrity Constellation. Het gaat daarbij om gratis nachten bij de 13-daagse cruise vanaf 24 augustus 2012 naar Scandinavie en Rusland of de 13-daagse Europese Wijn-cruise die begint op 7 september 2012.

De twee gratis nachten zijn van Amsterdam naar Southampton van 5 tot en met 7 september 2012.  Afhankelijk van welke cruise je kiest zijn dat extra dagen ná (de cruise van 24 augustus) of vóór je cruise (de cruise van 7 september). Vooral de laatste klinkt aantrekkelijk omdat je kan opstappen in Amsterdam. De havengelden, taxes en fooien moeten wel voor de twee gratis nachten/drie dagen betaald worden.  Dit aanbod geldt alleen wanneer er geboekt wordt voor 16 december 2011. Nederlandse cruisepassagiers kunnen meedoen aan deze actie via hun eigen cruise-reisbureau.

Update 24/10: De gratis-cruisenachten worden bij Cruisetravel aangeboden als korte cruise vanaf 121 euro voor een binnenhut p.p.

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.