Carnival verhoogt ook fooien

Naast de Holland America Line gaat ook Carnival Cruise Lines de prijs van de fooien verhogen. De maatschappij verhoogt de fooi van 10 dollar naar 11,50 dollar per persoon per nacht. De verhoging gaat in voor cruises die na 1 december 2011 vertrekken. Carnival zegt daarmee de fooien gelijk te trekken met de andere maatschappijen. De Holland America Line deed onlangs hetzelfde. Aangezien Carnival Cruise Line en Holland America Line feitelijk van een en dezelfde eigenaar zijn, de Carnival Corporation, was het eigenlijk geen verrassing.

Wil je meer weten over fooien en hoeveel fooien de andere cruisemaatschappijen berekenen? Lees dan de blog over Tips & Fooien

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.