Nieuwjaars mini-cruises komen er weer aan

Deze jaarwisseling wordt net als vorig jaar weer de mogelijkheid geboden om met een cruiseferry mee te gaan. De Pride of Rotterdam van P&O vaart in de nacht van 31 december op de Noordzee met een select gezelschap. Na inscheping aan het eind van de middag krijg je een vijfgangen dinerbuffet en kan je daarna tot laat in de avond je feestje vieren. Met goed weer wordt er naar Scheveningen gevaren om daar het vuurwerk te bekijken. Uiteraard zullen de champagne en de oliebollen niet vergeten worden. De nacht breng je door in je eigen inside cabin. De volgende morgen staat er een ontbijtbuffet klaar. Voor een prijs van 139 euro is dit arrangement bij P&O Ferries te boeken. Alle maaltijden (buffet diner en ontbijt a 30 euro, a la carte 55 euro) en drankjes zijn niet inbegrepen.

DFDS Seaways vaart met de Princess Seaways vanaf IJmuiden een Oud & Nieuw minicruise. Voor een prijs van 189 euro krijg je daar toch wat meer waar voor je geld. De minicruise start vanaf drie uur ‘s middags waarna aan het begin van de avond het buffet klaar staat (keuze uit twee tijden). De avond wordt feestelijk door artiesten als Cock Zwanenburg en Fresi Fresdorf.

Het mooie van de DFDS cruise is dat tijdens het diner en tijdens de rest van de avond onbeperkt gebruik gemaakt kan worden van de bar, ook van de alcoholische drankjes. Twaalf uur wordt gevierd met champagne. Daarna wordt er overnacht in een cabin en volgt na de nacht het ontbijtbuffet. 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)