MSC Cruises ontvangt sterrenkoks

Lekker eten: het is misschien wel één van de belangrijkste aspecten van een geslaagde vakantie. Daarom organiseert de Italiaanse rederij MSC Cruises gastronomische themacruises: reizen om je vingers bij af te likken. Vijf beroemde chefs reizen mee met de vloot om de gasten culinair in de watten te leggen. De gastchefs hebben allemaal internationale erkenning gekregen voor hun werk in een aantal van de meest prestigieuze restaurants ter wereld. Smaakmakend wordt de vakantie dus gegarandeerd.
Er zijn in totaal vijf gastronomische cruisereizen, elk onder leiding van een andere sterrenchef. Bijvoorbeeld de Spaanse Paco Roncero, een Michelinsterwinnaar die wordt beschouwd als Madrid’s maestro van de avant-garde keuken. Of de Fransman Gilles Epié, die al op 22-jarige leeftijd werd bekroond met een Michelinster. De populaire Berlijnse sterrenchef Kolja Kleeberg reist komend voorjaar mee met de MSC Lirica naar Noord-Europa. Extra fijn voor Nederlandse lekkerbekken: deze reis vertrekt gewoon vanuit IJmuiden. Kijk op de speciale webpagina van MSC Cruises voor meer informatie over de culinaire themareizen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.