Drama voor Select Voyages

Drama voor riviercruisemaatschappij Select Voyages. Net op het moment dat veel kerstcruises vertrekken vanuit onder andere Nijmegen en Rotterdam, werden vier schepen in beslag genomen. In de Gelderlander spreekt directeur Ton van Meegen met verbazing dat het cruisen juist beter ging dan ooit tevoren. Voor volgend jaar zijn er veel volboekingen. De ABN Amro bank heeft vorige week beslag gelegd op vier van de zes schepen van moedermaatschappij Euroshipping.

Gedupeerden worden zoveel mogelijk overgeboekt. Een aantal mensen die op kerstcruise zouden gaan, hebben zich gemeld bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden waar de maatschappij ook is aangesloten. Zij kunnen echter nog niets doen totdat blijkt dat Select Voyages zelf niet kan uitkeren.

De twee schepen Serenade 1 en de Royal Crown zijn nog wel beschikbaar en worden nu ingezet voor de kerstcruises.

De directeur is volgens de Gelderlander in onderhandeling met de bank en investeerders, zodat schepen zo snel mogelijk weer in de vaart kunnen komen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

2 gedachten over “Drama voor Select Voyages

 • 14 december 2011 om 20:17
  Permalink

  IK ben 1 van de gedupeerde. Wat moet ik nu doen een aanvraag indienen bij de stichting garantiefondsen reizen of even wachten mogelijk gaat select voyages mij terug betalen?

  ik hoor van u

  vriendelijke groet Ger Lening en M Klein,Rotterdam

 • 14 december 2011 om 21:49
  Permalink

  Beste Ger,

  In ieder geval zou u moeten informeren bij Select Voyages wat zij u nog kunnen bieden. Wellicht een andere cruise of geld terug? Afhankelijk van het resultaat kunt u zich altijd aanmelden bij de SGR.

  Groet, Miriam

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.