Costa Deliziosa met passagiers in droogdok

De Costa Deliziosa heeft onverwacht twee dagen in een droogdok moeten doorbrengen met aan boord 2000 passagiers en 1000 bemanningsleden. Het schip maakte op dat moment een korte vijfdaagse cruise. Blijkbaar had het schip in een storm met windkracht tien zodanige schade opgelopen dat het onverantwoord was verder te varen. Van 19 tot en met 21 december was het droogdok in Marseille de bestemming in plaats van een kade in Marseille. De passagiers hebben 100% van hun reissom terug gekregen. Inmiddels vaart het schip weer de geplande cruises.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.