Disney Fantasy: schade door sabotage

Terwijl de Disney Fantasy momenteel afgebouwd wordt in de Meyer Werft in Papenburg (Duitsland), hebben een of meerdere saboteurs schade aan het schip veroorzaakt. Volgens de NDR zijn op meerdere plekken op het schip kranen opengedraaid en stroomde het water meerdere ruimtes in. De schade bedraagt rond de miljoen euro. Een aantal hutten raakte beschadigd.  De oplevering van het schip vindt nog steeds plaats volgens planning. Op 7 januari 2012 wordt het schip uitgedokt waarna de Disney Fantasy rond half februari over de Eems naar open zee wordt gesleept.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Eén gedachte over “Disney Fantasy: schade door sabotage

  • 24 december 2011 om 17:46
    Permalink

    Hoe is dat nu mogelijk!!!! Ik heb zelf de Meyer Werft bezocht en het is zo hard beveiligd, je geraakt echt nergens zonder gespot te worden door de security! Is er al enig nieuws wie de schade moet betalen? Is dit de Meyer Werft zelf??

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.