Winnaars entreekaarten Vakantiebeurs

Van woensdag 11 januari tot en met zondag 15 januari vindt in Utrecht de Vakantiebeurs 2012 plaats.  Cruisereiziger.nl verlootte voor dit evenement 10 kaarten. Net als vorig jaar is een Cruiseplein ontworpen waar rederijen en cruisereisbureaus zich presenteren. Bovendien is er in maritieme sfeer een gezellig cruiseterras gecreëerd. 

Winnaars 
Cruisereiziger.nl geeft 5×2 kaarten weg waarmee de Vakantiebeurs 2012 gratis bezocht kan worden. De interesse in de gratis entreekaarten bleek groot! Cruisereiziger.nl wil iedereen bedanken voor hun deelname. De volgende winnaars zijn uit de bus gekomen:

  • Dhr. Lamers uit Rotterdam
  • Dhr. Brouwers uit Sint-Oedenrode
  • Dhr. Schuurhuis uit Zwartewaal
  • Dhr. van Gennip uit Swifterbant
  • Mevr. Meuter uit Beesel

De prijswinnaars krijgen deze week de kaarten toegestuurd.

Openingstijden Vakantiebeurs
Vakantiebeurs 2012: van woensdag 11 t/m zondag 15 januari. De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag 13 januari tot 21.00 uur. Voor entreekaarten in de voorverkoop met een aanzienlijke korting van 5,50 euro zie www.vakantiebeurs.nl

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​