Drie Cunard schepen ontmoeten elkaar in Southampton

De drie Cunard schepen gaan een bijzondere ontmoeting krijgen. Op 5 juni 2012 zijn de drie schepen tegelijkertijd in Southampton. De Queen Mary 2, de Queeen Victoria en de Queen Elizabeth komen elkaar niet veel tegen. Alleen vorig jar in New York. Op 5 juni zal Cunard een aantal festiviteiten ter ere van dit samenkomen organiseren.  Wie de ontmoeting gaan missen, hoeft niet lang te wachten. Op 13 juli 2012 varen ze weer met z’n drieën Southampton binnen.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.