Enorme groei Nederlandse cruisemarkt 2011: 113.000 passagiers

De officiële cijfers van de Nederlandse cruisemarkt worden pas volgende week tijdens de Vakantiebeurs bekend gemaakt door de Dutch Cruise Council. Toch heeft de ANWB bericht dat een enorme groei heeft plaatsgevonden in 2011 ten opzichte van 2010. Waren het in 2010 ca. 65.000 Nederlanders die op cruise gingen, in 2011 waren dat maar liefst 113.000 Nederlanders. Dat zou een groei betekenen van maar liefst 74%.

Ook voor 2012 verwacht de ANWB dat de groei nog verder door gaat zetten. Het is dan ook niet vreemd dat de ANWB de stap heeft gemaakt om Cruisetravel over te nemen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.