Disney Fantasy uitgedokt in Duitsland

Zondagmiddag is het nieuwste cruiseschip van Disney, de Disney Fantasy, uitgedokt in Papenburg. Een uur later dan gepland, even na 13:00 uur, kwam het schip langzaam uit bouwhal 6 van de Meyer Werft gevaren. Honderden mensen, waaronder niet alleen Duitsers, maar ook Nederlanders, Denen en Zweden, stonden aan de kade om het cruiseschip voor de eerste keer in haar volle glorie te aanschouwen. Het uitdokken werd begeleid door vuurwerk dat vanaf het dek werd afgeschoten. Minnie Mouse stond op de Disney Fantasy aan de reling om het publiek toe te zwaaien.

Onderstaand een fotoserie van het uitdokken.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.