MSC Poesia loopt vast op rif op Bahama’s

De MSC Poesia is zaterdagochtend om 06:50 uur op de Bahama’s op een rif gelopen. Het cruiseschip kon pas nadat het vloed werd door vier sleepboten losgetrokken worden. Dat meldt Examiner.com op basis van berichten van de Bahamas Air Sea Rescue Association. De cruisereizigers konden zoals gepland met tenders naar de haven Port Lucaya. In de middag kon de MSC Poesia twee uur later dan gepland haar weg naar de volgende haven vervolgen. De schade voor het schip bleek mee te vallen. Naar verluid is het rif wel ernstig beschadigd.

Zie onderstaande video van Youtube van beelden van de vastgelopen MSC Poesia.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​