Facebook-actie voor cruise-fans Holland America Line

Holland America Line roept met de Facebook-actie ‘Share a Holland America Line Highlight’ haar fans op hun bijzondere cruise-ervaring, of één die zij van vrienden of familie hebben gehoord, op de Holland America Line Facebook-pagina te plaatsen. Deelnemers maken met deze actie kans op een 7- tot 11-daagse Europa cruise voor twee personen met verblijf in een Verandah Stateroom. Inschrijven voor de actie kan tot 18 januari. De winnaar van de Facebook-actie wordt op 15 februari bekendgemaakt.

Fans die de Facebook-pagina van Holland America Line ‘liken’ kunnen daarna tot 18 januari hun bijzondere Holland America Line ervaring ‘posten’ en eventueel een foto uploaden. Vanaf 19 januari gaat de wedstrijd echt van start. Van 19 februari tot 2 februari kunnen de deelnemers hun Holland America Line highlight delen met hun Facebook-vrienden om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Op 3 februari worden de 10 deelnemers met de meeste stemmen bekend gemaakt.

‘Passagiers vertellen ons vaak over hun ‘once-in-a-lifetime’-ervaringen aanboord, wij willen deze mooie verhalen delen met anderen,’ zegt Richard Meadows, executive vice president marketing, sales en gastenprogramma’s van Holland America Line. ‘Onze Facebook-pagina maakt het mogelijk op een meer persoonlijk niveau met onze fans te communiceren. Dit is een ideale manier om hun bijzondere ervaringen onder de aandacht te brengen.’

Wanneer de 10 genomineerde deelnemers bekend zijn, zal een jury de winnaar bepalen. De zorgvuldig samengestelde jury bestaat uit managers en officieren van Holland America Line, onder wie de vice president Marina Hotel Johan Groothuizen, director Mariner Society Gerald Bernhoft, kapitein Albert Schoonderbeek en hotelmanager Marco van Belleghem en de bekende reisjournaliste en hoofdredacteur van ExpertCruiser.com Anita Dunham-Potter. De winnaar wordt op 15 februari 2012 bekend gemaakt. Meer informatie over deelname en de actievoorwaarden is te vinden op de Holland America Line Facebook-pagina.

Deelnemen kan vanaf 18 jaar of ouder. De deelnemende landen zijn: Verenigde Staten, Canada (Quebec uitgezonderd), Engeland, Nederland, Duitsland en Australië.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​