MSC Cruises winnaar Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Award

MSC Cruises is woensdagmiddag uitgeroepen tot winnaar van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2012 Award in de categorie Cruises. Het publiek verkoos via een Kids Enquete MSC tot haar favoriete kindvriendelijke reisorganisatie boven de andere twee genomineerden Costa Cruises en Travelnauts. Kidszanger Ralf Mackenbach maakte de winnaar bekend tijdens een awardshow op de Vakantiebeurs in Utrecht. MSC Cruises won vorig jaar ook al de prestigieuze prijs.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.