Oceania biedt nieuwe excursiepakketten aan

Het luxe Oceania Cruises introduceert volgens USAToday nieuwe pakketten voor excursies.  Gasten kunnen bijvoorbeeld kiezen voor het nieuwe pakket “Unlimited Passport Collection” waarbij ze korting krijgen op hun excursies. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid stops tijdens de cruise. Zeven aanmeerhavens kost bijvoorbeeld 699 dollar per persoon. Daarin krijgen ze voor een aantal excursies 40% korting. Ze betalen dus nog wel voor de excursies, maar dan voor een gereduceerd tarief.

Wie niet in elke haven een excursie wil maken, zoals in bovenstaand pakket wel het geval is, kan een ander pakket kiezen. Het “World Collection” pakket bevat bijvoorbeeld minimaal vijf excursies bij acht havenstops.  De gasten krijgen bij dit pakket 25% korting op bepaalde excursies.

Daarnaast blijft Oceania Cruises ook losse excursies aanbieden, die voor de cruise begint, met 10% korting gekocht kunnen worden. Op het schip zelf worden tenslotte nog steeds excursies verkocht.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​